Više od 80 izlagača na Božićnom vašaru u Kovačici

U organizaciji Turističke organizacije opštine Kovačica, u subotu 9. decembra održan je tradicionalniBožićno – novogodišnjivašar u Kovačici.

Turistička organizacija opštine Kovačica tradicionalno je organizovala Božićno – novogodišnji vašar povodom predstojećih praznika. Manifestacija je održana u subotu, 9. decembra na trgu u centru Kovačice.

Božićno – novogodišnjem vašaru je i ove godine prethodio prolazak Deda Mraza ulicama Kovačice, koji je obradovao sve mališane a vašar je ulepšao i program ispred opštinske zgrade.

Prema rečima direktorke TOOK Dragane Latovljev, ovog puta se predstavilo preko 80 izlagača. Ove godine je interesovanje izlagača bilo veliko, o čemu svedoči i to, da su za prodavce ove godine po prvi put bila postavljena dva velika šatora.

Ponuda je, kao i svake godine, bila raznovrsna. Od šarolikih ukrasa, raznoraznih slatkih i slanih poslastica, do tradicionalnih specijaliteta, čestitki i ručnih radova. Izlagači kao i posetioci, bili su zadovoljni organizacijom, ponudom na vašaru i celokupnom atmosferom.

Osim kupovine, Božićno – novogodišnji vašar je i mesto, gde se ljudi sastaju i žele jedni drugima sve najbolje u Novoj godini.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *