Odigrana nova predstava kovačičke VHV scene

Nova pozorišna predstava kovačičke VHV scene „Ne šetaj se gola“ francuskog autora Žorža Fejdoa premijerno je izvedena u domu kulture u Kovačici i oduševila publiku.

Amateri kovačičke VHV scene premijerno su izveli urnebesnu komediju slavnog Žorža Fejdoa “Ne šetaj se gola“ i oduševili publiku. Predstavu je režirao iskusni Aleksandar Bako iz Stare Pazove uz asistenciju Eleonore Kerešove iz Padine.

U predstavi igraju Ivan Cicka, Aleksandra Čižikova, Milovan Lukić, Zlatko Šimak i Igor Košut koji su se odlično snačli u svojim ulogama.

Žorž Fejdo važi za jednog od najomiljenijih pozorišnih autora kako u svetu, tako i kod nas. Njegovi komadi odlikuju se zabavnim scenskim situacijama, duhovitim obrtima i dosetkama kakva je i predstava „Ne šetaj se gola”. Komedija donosi duhovitu priču i neočekivane zaplete u jednoj naizgled običnoj porodici.

Za tehnički deo bili su zaduženi Igor Barca i Pavel Toman. Komad je na slovački jezik prevela Lidija Margečiakova a producent ovog pozorišnog ostvarenja je Goran Bobić. Predstava će do kraja godine biti odigrana još jednom u Kovačici.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *