Rezultati 21. fudbalskog kola

U odigranim fudbalskim utakmica Pobeda Poleta, Doline i Uniree, poraz Spartaka

U 21. kolu Vojvođanske lige Istok su fudbaleri Poleta savladali u Idvoru Jedinstvo iz Banatskog Karadjordjeva sa 3:0. Plavo-beli su osmi sa 30 osvojenih bodova. U Ruskom Selu domaća Crvena zvezda dočekuje Polet u tzv. međukolu, u sredu 10. aprila.

U Prvoj južnobanatskoj ligi postignuti su sledeći rezultati: Potporanj: Potporanj – Dolina Padina 0:3, pobeda Doline; Uzdin: Unirea – Jedinstvo Stević Kačarevo 4:2, pobeda Uniree; Kusić: Ševac – Spartak 1911 Debeljača. Dolina je prva, ima 46 bodova, Unirea sedma sa 31 bodom a Spartak deseti sa 27 bodova. Naredno 22. kolo, za razliku od lige više, igra se 14. aprila. Spartakovci dočekuju Crvenu zvezdu iz Pavliša, Dolina Slogu iz Plandišta a Unirea putuje u Grebenac na megdan Vulturul. Utakmice počinju u 16 časova 30 minuta.

Odigrano je i 13. kolo u Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. Slavija je u Kovačici pobedila Borac Pločica 3:1, Omladinac 1927 je u Opovu pobedio Vojvodinu iz Crepaje sa 6:2, Pobeda iz Samoša je bila slobodna. Slavija je druga sa 25, Vojvodina treća sa 20 a Pobeda šesta sa 10 bodova. U 14. kolu Vojvodina se u Crepaji 14. aprila u derbiju kola sastaje sa prvoplasiranom Kolonijom. Duel počinnje u 16. časova 30. minuta. Istog dana u Dubovcu igraju Jedinstvo – Slavija i Borac Pločica – Pobeda.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *