Rezultati fudbalskih utakmica

Pobeda Doline, Uniree, Slavije i Vojvodine, remi Spartaka, poraz Poleta i Pobede

U 24. kolu Vojvođanske lige Istok su fudbaleri idvorskog Poleta izgubili od Begeja u Žitištu 0:5. Polet je osmi sa 33 boda. U nedelju 28. aprila u 16:30 plavo-beli u Idvoru dočekuju Radnički iz Kovina. Šest kola pre kraja šampionata Vojvodina 1928 iz Perleza i Mladost iz Omoljice imaju najveću šansu za titulu i ulazak u Srpsku ligu grupa Vojvodina.

U 23. kolu Prve južnobanatske lige je Dolina u Padini pobedila Budućnost iz Banatskog Brestovca sa 4:0, Unirea je u Uzdinu pobedila Radnički iz Barande sa 5:1, dok je debeljački Spartak 1911 remizirao 2:2 u Banatskom Novom Selu protiv Sloge. Dolina je lider – ima 52, Unirea sedma 34 boda, dok je Spartak jedanaesti sa 28 bodova. Derbi prvog i trećeg kluba na tabeli, Dolova i Doline, igra se u Dolovu 28. aprila. U nedelju se u 16:30 igra i opštinski derbi u Debeljači Spartak dočekuje uzdinsku Unireu. Sedam kola pre kraja prvenstva četiri tima konkurišu za ulazak u Vojvođansku ligu Istok. Pored pomenutih timova – Doline i Dolova i Glogonj sa Crvenom zvezdom iz Pavliša.

Posle pobede nad Borcem iz Pločice 5:1 je Slavija iz Kovačice lider Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. U opštinskom derbiju 15. kola je crepajačka Vojvodina pobedila kao domaćin samošku Pobedu sa 4:0. Prva Slavija ima 31 bod, treća Vojvodina 23 boda a Pobeda šesta sa 10 bodova. Derbi celog prvenstva igra se 28. aprila. U Kovinu druga Kolonija igra protiv prve Slavije. Razlika u bodovima je jedan. U Pločici Borac igra sa Vojvodinom a u Samošu Pobeda protiv Omladinca 1927. Meč se igra u 16:30. Slavija i Kolonija bore se za titulu i ulazak u Drugu južnobanatsku ligu.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *