FOTO: Kad se funkcioneri i direktori late četke i motike

U svakom domu je običaj da se u proleće napravi veliko generalno spremanje, a takav domaćinski običaj nije zaboišao ni našu opštinu.

Proteklih dana sugrađani su imali priliku da primete direktore, načelnike, predsednika naše skupštine, zamenika predsednika opštine i mnoge druge kako rade na uređenju javnih površina koje služe građanima. Kao što je to običaj u evropskim državama sa razvijenom svešću o važnosti negovanja zajednice i zajedništva, ovoga puta funkcioneri su se okupili kako bi doprineli uređenju parka, dečjeg igrališta ili sređivanju bunara.

U Kovačici farbali su klupe u parku preko puta opštine, u Padini se u više navrata organizovali i sredili dečje igralište i bunar, a u Crepaji sadili cveće u parku blizu ambulante. Posebno je najavljeno da će se radovi u kovačičkom parku nastaviti i u narednom periodu, s obzirom na to da je ovoga puta ofarbana 1/3 svih postavljenih klupa.

Nezvanično, jedna od direktorki je istakla da će akcije uređenja javnih parkova biti redovna aktivnost koja doprinosi opštem dobru cele zajednice.

Ko je bio najvredniji, procenite sami:

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *