Svi prvaci opštine Kovačica i korisnici Dnevnog boravka okitili jelku

Simbolika u duhu božićnih i novogodišnjih praznika ispunjena je u petak 21.decembra na trgu u Kovačici. Opština Kovačica organizovala je kićenje jelke koja je prethodnih dana postavljena ispred ulaza u zgradu opštine.

Prvaci su imali za zadatak da pripreme ukrase koje će staviti na jelku, pristigli su nešto posle podneva u Kovačicu sa svojim učiteljicama i zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave okitili jelku.

Posebnu čar događaju dale su vaspitačice PU Kolibri koje su, između ostalog, bile zadužene za animaciju dece. Jedna od vaspitačica, Nataša Kostić pojavila se u ulozi Deda Mraza, na opšte oduševljenje dece, a imala je i pomoć u vidu 6 patuljaka sa kostimima koji su oduševili mališane.

Deda Mraz(ica) je pozvala prvake na druženje, a potom se obratio i predsednik opštine Kovačica, Milan Garašević, koji je istakao sledeće:

Drago mi je što vas danas vidim ovde, jer ćete danas usvojiti jednu veoma važnu lekciju. Ova lekcija nema veze sa knjigama, sa školom, ali je jedna od najvrednijih koje ćete u životu naučiti.
Pred nama je danas jedna jelka za ukras svakog od vas, a lekcija koju morate upamtiti da ste vi i vaši drugari naša budućnost i da ćete jedinstveni uvek biti snažniji od svih!

Posebna fotogrfija napravljena je i dronom kada su prvaci formirali slovo O i slovo K u ime opštine Kovačica.

Na kraju samog događaja, svi prvaci i korisnici usluge Dnevni boravak pri Centru za socijalni rad, napravili su jedinstveni vozić koji se kretao kovačičkim šetalištem. Za to što su bili dobri, učenici su dobili i slatkiše iz Deda Mrazove velike čarobne crvene torbe.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *