Najpostojaniji odbornik opozicije ostao sam u svojim redovima

Razlog? Zadremao!

Jedan od odbornika Demokratske stranke na poslednjoj skupštini opštine Kovačica ostao je sam u svojim redovima. Redovno je da odbornici opozicije napuštaju skupštinu opštine, ali novost je da naši odbornici zadremaju, prispavaju, odmore, zarađujući dnevnicu.

Iako je dnevni red imao veoma ozbiljne tačke za razmatranje, čak ni to nije moglo da razbudi jednog od članova Odborničke grupe Demokratske stranke, slatko se dremalo.

No, ipak treba pohvaliti postojanost ovog odbornika, jer kao što možemo da primetimo i odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine, pa ni odbornici Demokratske stranke nisu bili na svojim mestima.

Nažalost ne postoji način da se sankcioniše nerad odbornika i jedino ih mogu kazniti glasači na izborima, jer su uredno uzimali naknade, a nisu izvršavali svoje obaveze.

Rasulo se širi i na mesne zajednice kojima rukovode članovi nekadašnje vladajuće koalicije. Kao što je poznato, nedomaćisko upravljanje sredstvima jednog člana Saveta Mesne zajednice Idvor u dugogodišnjem je zakonskom faulu i sada je došlo na naplatu – isključivanje javne rasvete u Pupinovom selu. Opština Kovačica je morala da uplati neophodna sredstva kako bi Mesna zajednica Idvor izašla iz Geringovskog mraka, a meštani ponovo imali svetlo na svojim ulicama.

Miran san?

RADIO, NE RADIO, SVIRA TI RADIO!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *