Ako poštar nije stigao na vreme, pokupite svoje pozivnice za predstavu u mesnim zajednicama

Ako poštar nije stigao na vreme, pokupite svoje pozivnice za predstavu u mesnim zajednicama!

Opština Kovačica pobrinuće se da sve pozivnice za decu do sedam godina i stignu do svojih korisnika! Ukoliko vam poštar nije dostavio pozivnicu, možete je preuzeti u zgradi mesne zajednice u svome mestu.

Naime, Turistička organizacija opštine Kovačica i inicijator predsednik opštine gospodin Milan Garašević ove godine poslali su pozivnice za najveći novogodišnji događaj – predstave i dodele novogodišnjih poklona. Samo deca koja su pozivnice dobila sa pozivnicom mogu preuzeti svoje poklone.

Predstava i dodela novogodišnjih iznenađenja biće održana 28. decembra sa početkom u 18 časova. Planirano je da tada pred dečjom publikom nastupi beogradsko pozorište sa predstavom Novogodišnji put oko sveta i poznati i deci omiljeni Peđolino.

Prevoz je iz svakog mesta obezbeđen i planirano je da autobusi krenu u 17 časova po sledećem rasporedu: U Debeljači, Uzdinu, Samošu i Idvoru u 17 časova autobus biće ispred osnovne škole, u Padini polazno mesto je ispred Mesne zajednice Padina, a u Crepaji plato kod crkve. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *