Uređenje Slavije u susret velikoj utakmici

U toku su radovi na uređenju Sportskog centra Slavija u susret velikom sportskom spektaklu. Radi se o najvažnijoj sporednoj strani na svetu – fudbalu.

Tokom maja u okviru proslave Dani Kovačice organizovan je niz događaja koji uključuju obrazovne, kulturne, zabavne i sportske sadržaje. Kada je reč upravo o sportskim sadržajima, u Kovačici 25. maja sa početkom u 18 časova biće održan pravi sportski spektakl. U susret utakmici veterana Reprezentacije Slovačke i veterana Fudbalskog kluba Slavija, trenutno su u toku veliki radovi na uređenju Sportskog centra Slavija.

Prema rečima predsednika opštine Kovačica, Jaroslava Hrubika, u okviru majske proslave, pripreme za utakmicu između veterana Reprezentacije Slovačke i veterana FK Slavija su u toku i vrše se radovi na ulepšavanju i rekonstrukciji sportskog centra u Kovačici.

Ovo nisu prvi radovi na Slaviji. Kako navodi predsednik Hrubik, u decembru prošle godine su izvršeni radovi na zameni kompletnog krova na objektu koji koristi sportsko društvo Slavija. U toku su radovi na farbanju ograde oko fudbalskog terena, zameni dotrajalih dasaka na tribinama, kao i kompletno krečenje tribine, farbanje svih reflektora, ograde oko malog rukometnog terena, koševa, kaže Hrubik i dodaje, da se u okviru radova vrši i zamena dotrajale ograde oko celog kompleksa sportskog terena Slavije u saradnji sa Mesnom zajednicom.

Predsednik opštine Kovačica, Jaroslav Hrubik, iskoristio je priliku da pozove sve ljubitelje fudbala, ali i sporta uopšte da dođu 25. maja u Kovačicu. Utakmica počinje od 18 časova.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *