Jubilarne nagrade i kulturno-umetnički program u Padini za dan škole

U Padini je u petak, 24. maja proslavljen dan Osnovne škole Maršala Tita. Obeležavanje dana škole proteklo je uz kulturno-umetnički program. Kroz muziku, ples i pevanje čovek najbolje manifestuje sebe, kažu iz ove škole. Upravo kroz ove veštine osnovnoškolci su se pohvalili svojim umećem tokom školske priredbe.

Pored svečanosti koja je priređena za zaposlene u školi i roditelje, ovo je bila prilika da školu posete i nekadašnji nastavnici koji su ovu priliku iskoristili da evociraju drage uspomene.

Nisu izostala ni priznanja nastavnicima koji su doprineli kroz mentorstvo visokim postignućima učenika na različitim takmičenjima. Tako, padinska škole može da se pohvali učestovanjem na 6 respubličkih takmičenja i osvojenom drugom mestu na takmičenju iz istorije na republičkom nivou. Naravno, ovde se niz ostvarenih uspeha i diploma ne završava, već samo počinje.

Jubilarne nagrade dodeljene su Martinu Babki, koji radi u školi 35 godina, profesoru Želimíru Babinecu, za 30 godina rada, Ani Kopčokovoj, za dvadesetogodišnji rad and profesorki Ani Povolni, Ljudmili Tomanovoj i Rastislavu Ušijaku za deset godina rada.

Prosvetari imali povod za slvalje! Uspesi, nagrade i postignuća

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *