Udovičić doneo lopte, košarkaške table, golove, mreže i obećao renoviranje Slavije uz podršku opštine

Danas je Fk Slaviju i Osnovnu školu Sava Žebeljan u Crepaji posetio Vanja Udovičić, naš slavni vaterpolista i ministar za sport i omladinu. Sa predsednikom opštine Milanom Garaševićem obišao je Sportski centar Slavija i rekao da će deo ulaganja obezbediti resorno ministarstvo, a opština Kovačica će učestvovati sa jednim delom u renoviranju ovog sportskog centra. Ministar Udovičić družio se sa omladincima na fudbalskom terenu Slavija u Kovačici.

Saradnici i dobri prijatelji, Garašević i Udovičić

Posle Kovačice, na red je došao obilazak Osnovne škole u Crepaji. Veliki broj građana okupio se da pozdavi nekadašnju zvezdu srpskog vaterpola. Ministar je srdačno pozdravio okupljene, rukovao se i slikao sa građanima i učenicima osnovne škole. Pored direktorke Nine Petrov, zajedno sa predsednikom Garaševićem, obišao je fiskulturnu salu i fotografisao sa decom. Ovom prilikom doneo je za osnovnu školu dve staklene košarkaške table, dva gola, mrežicu za odbojku i 40 lopti za kolektivne sportove.

Izjavio je da je ponosan na opštinu Kovačica koja za sport izdvaja više od proseka, ali da nas i u narednom periodu čekaju velika ulaganja u sportske hale i terene, te će tribine biti u Kovačici sređene, a očekuju se i ulaganja u fiskulturne sale.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *