Pregovori urodili plodom – rekonstrukcija 12 km puta

Na magistralnom putu M-24 između Crepaje i Kovačice u toku su radovi na rekonstrukciji puta. Inicijativa je potekla od čelnika lokalne samouprave, a finansijski podržava celokupan posao Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Viđamo ih svakog dana

U incijativi opštine upućenoj Ministarstvu, izložili smo da je neophodna rekonstrukcija puta Kovačica – Crepaja. Smatramo da je ovo putna žila kucavica opštine Kovačica. Nakon dva meseca započeta je rekonstrukcija, po dogovoru, i trajaće dve godine. Ove godine radiće se od Debeljače do Kovačice, sledeće godine od Debeljače do Crepaje. Već je urađen kilometar puta prošle godine.

– Milan Garašević, predsednik opštine Kovačica
12 km puta od Ministarstva građevine

Ovom prilikom predsednik je naglasio da je sadašnja vlast uspela da obezbedi nešto što se nikada nije dogodilo – rekonstrukcija 12 km puta.

Ovo se nikad nije dogodilo pre Srpske napredne stranke i građani imaju pravo da to znaju, dodao je Garašević.

Sa rekonstrukcijama nastavlja se i u narednom periodu, a ovaj putni pravac je imao prioritet s obzirom na opterećenje. Prva faza završava se tokom ove nedelje, nastavak radova očekuje se sledeće godine.

Vozači, strpljenje i oprez!

Svako ko je vozač zna i oseti razliku koliko je put lepši, koliko je udobnije za vožnju, a pre svega put je bezbedniji, ističe predsednik opštine Kovačica.

Put Opovo – Debeljača biće završen do kraja godiine, kako je i planirano. U toku je javna nabavka i očekivano je da se putevi sa jedne i druge strane susretnu u planiranim rokovima.

INSTAGRAM:

One thought on “Pregovori urodili plodom – rekonstrukcija 12 km puta

  • 19 јуна, 2019 at 8:30 pm
    Permalink

    A kaď će biti put Padina-Seleuš završen?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *