Najbolje opremljenja ambulanta za fizikalnu medicinu u Padini u celom južnom delu Banata

Služba fizikalne medicine i rehabilitacije koja radi pri Domu zdravlja Kovačica je dobila veoma značajno pojačanje. Svečano je otvoreno odeljenje fizijatrije u Padini. Otvaranju su prisustvovali mnogobrojni građani opštine Kovačica, a na otvaranju su se obratili direktor Doma zdravlja u Kovačici, Predrag Vinković, dr Radmila Margan, a sa prisutnima su razgovarali i fizijatri sada već rade u novootvorenom odeljenju.

Predrag Vinković, direktor, je istakao

Mislim da će ovo mnogo značiti za građane odavde. Puno smo uložili, mislim da trenutno imamo najbolju fizikalnu medicinu u Južnom Banatu.

Svi zakazani pregledi biće i urađeni, fizioterapeut će raditi svakodnevno, a očekivano je da će pacijenti dolaziti i iz opšine Sečan, pored naših građana.

Svi aparati su novi, a u pitanju je najnovija tehnologija. Po načinu rada ambulanta poseduje aparate koji koriste magnetnu tehnologiju, lasersku i  tehnologiju elektrostimulacije. Sve to je dostupno našim građanima, a terapeuti će moći mnogo više da se posvete pacijentima. U Padini se krenulo sa radom, a očekujemo i još novih i boljih usluga u Domu zdravlja Kovačica.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *