Suzana Perić na Relaksu – kako što bolje prezentovati i komercijalizovati svoje proizvode

U rizortu “Relaxu” u Kovačici održan je seminar o implementaciji tradicionalnog veza i drugih tehnika koje se primenjuju u stvaralaštvu Udruženja žena u savremenu tekstilnu industriju. Modna kreatorka, biznis žena godine i urednica “Bazara” Suzana Perić i stilista Filip Maksimović bili su gosti u Kovačici , tako da su predstavnice Udruženja žena dobile odlične savete – kako što bolje prezentovati, ali i komercijalizovati svoje proizvode.

Foto Promo

Južni Banat pre svega zbog svoje multietničnosti, ali i tradicije ima mnogo toga da ponudi. Na ovim prostorima zbog odlične saradnje, pa i samog angažovanja žena u raznim udruženjima nisu zaboravljeni nekadašnji alati, ruke veštih žena nisu zamenjene novim savremenim strojevima. Tradicionalni način života nije zaobravljen, čak nasuprot. Sada, uz savete iskusnih u modi i dizajnu kao što je Suzana Perić, rukotvorine koje se Južnom Banatu stvaraju sa mnogo ljubavi i mašte, mogle bi da budu komercijalizovane. Jovanka Jovanov, predsednica udruženja Vidovdan iz Crepaje, bavi se decenijama ručnim radovima. U njenom udruženju žene i crtaju, pišu, pevaju i današnji seminar itekako će joj pomoći da svoje proizvode pre svega marketinški promoviše, pa potom i komercijalizuje.

Foto Promo

Modna kreatorka, biznis žena godine i urednica “Bazara” Suzana Perić, oduševljena je Južnim Banatom i međusobnom organizacijom udruženja žena iz različitih opština i gradova. Prema njenim rečima, sve što je danas videla bilo je divno, od ručnih radova, do kuliranskih specijaliteta. Suzana Perić kaže da je sada veoma bitno svim članicama Udruženja pomoći u modernizaciji i komercijalizaciji njihovih proizvoda.

Foto Promo

Izvor: Republika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *