MZ Padina dala saopštenje

Saopštenje povodom zbora građana održanog 5.novembra 2020. godine

Dragi sugrađani,

Kao što znate 5. novembra je održan sastanak na incijativu građana Padine, a povodom radova koji se izvode u na eksploataciji peska od strane firme Uno gradnja iz Beograda.

Nijedna nedozvoljena gradnja u opštini Kovačica neće biti tolerisana. Podsetićemo, prethodne godine kada su se pokrenule glasine da će u Padini biti izgrađena nova deponija i da je to razlog kopanja, tadašnji predsednik opštine Kovačica, Milan Garašević, je došao u Padinu, razgovarao i predstavnicima mesne zajednice i Ekop-a.  Bez obzira na želje i namere izvođača radova, lokalna samouprava je garantovala da do nastavka radova bez potrebne dokumentacije neće doći.

Lokalna samouprava garantovala da će stati iza želja građana Padine, tako će se nastaviti i dalje. Opština Kovačica na čelu sa Jaroslavom Hrubikom, kao i Mesna zajednica, daju punu podršku meštanima Padine.

Mesna zajednica Padina je uz svoje građane i braniće interese svih nasih, jer je Padina naš zajednički dom u kom živimo, podižemo svoju decu i svoje unuke. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *