SPS OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG ODBORA!

SPS u Južnom Banatu ostao je bez još jednog odbora, nakon Plandišta, SNS pristupili su i opovački socijalisti. Članovi opštinskog odbora, odbornici, članstvo, aktivisti, potpisali su pristupnice SNS.

Poverenici Opštinskog odbora SNS u Opovu Miloš Markov i Zoran Tasić poželeli su dobrodošlicu novim članovima istakavši da stranka svakim danom jača i da su njena vrata otvorena za sve koji žele da rade na daljem napretku i prosperitetu opštine.

Dosadašnji predsednik Opštinskog odbora SPS, član Glavnog odbora i odbornik u lokalnom parlamentu Nenad Josić naglasio je da je ulazak u SNS logičan potez, jer je to politika napretka i prosperiteta.

  • Čast nam je i zadovoljstvo da budemo deo stranke koja predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem sprovodi program i politiku koja daje rezultate, koja donosi razvoj i boljitak za sve građane. Zahvaljujem se Srpskoj naprednoj stranci i potpredsedniku Izvršnog odbora SNS Branku Maloviću koji su prepoznali naš potencijal i danas nas i zvanično primili u svoj tim, rekao je Josić.

Na lokalnim izborima SNS je od 25 mandata u Opovu osvojio čak 19. Učlanjenjem u SNS opštinski i Mesni odbori SPS praktično više ne postoje u Opovu. Da podstimo SNS u Južnom Banatu prošle nedelje pristupili su i Ligaši iz Alibunara dok je novosnovana grupa građana bivših Ligaša u Beloj Crkvi najavila saradnju sa SNS.

IZVOR: EPANCEVO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *