Rukovodstvo i mesni odbori JS u Kovinu prešli u SNS

Potpredsednik Pokrajinskog odbora, član Izvršnog odbora, predsednik Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije i odbornik u SO Kovin Darko Baković, potpredsednik omladine JS, potpredsednik OO JS i odbornik u SO Kovin Nemanja Vujasinović, potpredsednica OO i odbornik u SO Kovin Marina Miloš, predsednica Aktiva žena OO JS Vesna Dani, potpredsednik OO JS Momir Mitrović i potpredsednik OO JS Radoslav Stošić, sa kompletnim mesnim odborima JS u Opštini Kovin, pristupili su danas Srpskoj naprednoj stranci.

  • Želeo bi da se zahvalim rukovodstvu Opštinskog odbora SNS na dobrodošlici. Čista obraza napuštamo JS. Činjenica je da politika SNS, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem pomera granice u razvoju naše zemlje i uliva sigurnost za budućnost. Mi smo prepoznali dobru politiku. Rešeni smo da zajedničkim snagama pomerimo granicu boljeg života još dalje, rekao je Baković ovim povodom.

Srpska napredna stranka sada u Skupštini opštine Kovin ima 36 od 45 odbornika. Dobrodošlicu novim članovima poželela je poverenica Opštinskog odbora Srpske napredne strane Sanja Petrović.

  • Građani su prepoznali izuzetnu posvećenost Srpske napredne stranke rešavanju ozbiljnih problema i podizanju standarda. Prepoznali su politiku razvoja, mira i stabilnosti predsednika Aleksandra Vučića. Upravo zbog takve politike, podrška građana SNS raste iz dana u dan, rekla je između ostalog Petrović.

Da podsetimo, u Južnobanatskom okrugu, Srpskoj naprednoj stranci pristupili su nedavno odbori SPS u Plandištu i Opovu, LSV u Alibunaru, a grupa gradana bivših ligaša u Beloj Crkvi najavila je blisku saradnju sa SNS kao “najiskrenijim partnerom”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *