Šator ispred Kovid ambulante za one koji čekaju na testiranje

Preventivne mere su pola zdravlja

Opština Kovačica se pobrinula da se obezbedi prostor za čekanje ispred Kovid ambulante, postavljanjem šatora. Na ovaj način građani će biti zaštićeni od eventualnih vremenskih nepogoda.

Preventivne mere traže proširenje prostora

Potreba za proširenjem prostora za pacijente koji čekaju na testiranje javila se sa povećanjem broja zaintersovanih za testiranje. Ograničenje broja ljudi koji mogu da borave u zatvorenom regulisano je preventivnim merama propisanim od strane Štaba za vanredne situacije opštine Kovačica i republičkog Kriznog štaba.

U poseti Domu zdravlja

Ovom prilikom je predsednik opštine Kovačica, Jaroslav Hrubik je sa svojim zamenikom, Petrom Višnjičkim, obišao i kovid ambulantu, pedijatriju, internističku ambulatnu i razgovarao sa zdravstvenim radnicima.

Sa dr Svetalnom Gavrilović na pedijatriji

Prema njegovim rečima, Dom zdravlja Kovačica funkicioniše normalno, iako je trenutno dvoje zaraženih zdravstvenih radnika. Oni su naravno u karantinu uz odgovarajuću terapiju.

Kovid ambulanta zbog povećanog broja pregleda radi svaki dan i vikendom od 8 do 17 sati. Kontakt telefon Kovid ambulante 062/80-82-033.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *