Velika akcija MUP-a u Kovačici i Vršcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u tri akcije, zaplenili su četiri pištolja, tri malokalibarske puške, revolver, vazdušni pištolj i pušku, lovačku pušku, 1.100 komada municije raznog kalibra, kao i oko 580 grama amfetamina i oko 190 grama marihuane.

Policija je uhapsila Ž. I. (1979) iz okoline Kovačice u čijem stanu su nađena četiri pištolja, malokalibarska puška sa opštičkim nišanom, lovačka puška i oko 800 komada municije.

U pretresu stana tridesetčetvorogodišnjeg muškarca iz okoline Kovačice pronađene su dve malokalibarske puške, revolver, vazdušni pištolj i puška i oko 300 komada municije.

Na području Vršca, policija je u stanu i drugim prostorijama četrdesetjednogodišnjeg muškarca pronašla oko 580 grama amfetamina, oko 190 grama marihuane i vagicu za precizno merenje.

Ž. I. je, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, određeno zadržavanje do 48 sati, dok će protiv tridesetčetvorogodišnjaka, osumnjičenog za isto krivično delo, biti podneta krivična prijava.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, krivična prijava biće podneta i protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: epancevo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *