Hrubik: Posle Idvora, nasipanje u Samošu

Prolećna sezona infrastrukturnih radova u opštini Kovačica uveliko je počela. U Idvoru se trenutno izvode radovi na krovu i završeni su na nasipanju puta, a u Samošu su započeti radovi na nasipanju ulice Ive Lole Ribara.

Vrednost radova u potpunosti pokriva opština Kovačica, a ona iznosi oko 2 miliona dinara. Planirano je da se uradi nasipanje 740m i dodatno će još 200 biti izravnano.

Početak radova obišao je predsednik opštine Kovačica, Jaroslav Hrubik, i razgovarao sa predsednicom Saveta mesne zajednice Samoš, Jelenom Trajković.

– U svim mestima opštine Kovačica počinjemo sa radovima. Nakon asflatiranja u ulice Vojvođanskih brigada u Padini u dužini od 785 m, nasipanja u Idvoru, nasipanje je počelo u Samošu, a uskoro kreću i radovi na drugoj fazi asflatiranja ulice Fridriha Engelsa u Debeljači. Takođe, naredne nedelje će početi radovi na sportskoj hali u Crepaji i zamena stolarije na Domu kulture Mihal Babinka u Padini. To naravno nije sve, biće još mnogo toga. Nakon dve godine otkako nas je korona usporila, sada konačno krećemo punom parom da radimo na više frontova, rekao je predsednik opštine Kovačica, Jaroslav Hrubik.

– U planu je i pokrivanje samoške pijace i zamena četiri dotrajala prozora na Domu kulture Vladimir M. Fijat, dodaje predsednica Saveta Mesne zajednice Samoš, Jelena Trajković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *