Turistička organizacija opštine Kovačica na sajmu turizma

Nakon dve godine, ponovo se održava Sajam turizma u Beogradu. Najveća ponuda turističkih destinacija, paketa i aranžmana otvorena je 43. Međunarodnim sajamom turizma koji na Beogradskom sajmu traje od 24. do 27. marta.

U okviru njega održavaju se još dve manifestacije – Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme koji se otvara danas i Međunarodni sajam vina “Beovajn” koji počinje sutra. Slogan ovogodišnjeg Sajma turizma je “Između planina i mora”.

Opština Kovačica predstavlja se zajedno sa Turističkom organizacijom Vojvodine, a pored turističke ponude koju Kovačica ima, posebno će se predstaviti i Galerija naivne umetnosti i Dom kulture Mihajlo Pupin iz Idvora.

Na sajmu se predstavljaju: Grčka, Turska, Crna Gora, Tunis, Egipat, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Severna Makedonija, Rumunija, Mađarska, Slovačka, Maldivi, a pojedinačno nastupaju izlagači iz Albanije, Hrvatske i Slovenije.

Po prvi put ove godine posetiocima će ekskluzivno biti predstavljene dve nove, i u svetskim okvirima, vrhunske destinacije: egzotična Malezija i Demokratska Republika Sao Tome i Principe, koju čine dva ostrva u Gvinejskom zalivu u centralnoj Africi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *