Rezultati naših fudbalskih timova

U okviru 8. kola Vojvođaske lige grupa Istok koje je odigrano za dane vikenda, fudbaleri Poleta iz Idvora igrali su nerešeno sa OFK Kikindom iz Kikinde na domaćem terenu.

 Idvorci su trenutno sa 15 bodova na četvrtom mestu na tabeli. U narednom 9 kolu igraju sa Jedinstvom iz Vlajkovca u gostima u subotu 8 oktobra od 15 časova.

         8. kolo igralo se za dane vikenda i u okviru prve Južnobanatske lige. Fudbaleri Doline iz Padine izgubili su od ekipe BAK iz Bele Crkve rezultatom 4:0 u gostima. Dolina je sa 10 bodova trenutno na 9. mestu na tabeli. U narednom kolu FK Dolina igra sa ekipom Hajdučica iz Hajdučice na domaćem terenu u nedelju 9. oktobra od 15 časova.

Fudbalski klub Unirea igrao je na svom terenu izgubio od Sloge iz Plandišta rezultatom 1 prema 3. Unirea je na 15. mestu na tabeli sa 5 osvojenih bodova. U narednom 9. kolu FK Unirea igra sa ekipom Karaš iz Jasenova u subotu 8. oktobra od 15 časova u gostima.

U istoj ligi Spartak 1911 igrao je nerešeno sa Slogom iz Banatskog Novog Sela rezultatom 0:0. Debeljački fudbalski klub je sa 12 bodova na 8. mestu na tabeli. U narednom kolu Spartak će biti domaćin na utakmici sa ekipom Budućnosti iz Alibunata, Utakmica je zakazana za nedelju, 9. oktobar od 15 časova.

         U opštinskoj ligi Pančevo, Kovin, Kovačica, Opovo u oviru 5. kola Pobeda iz Samoša izgubila je od ekipe Tempo iz Sefkerina rezultatom 5 prema 0. Samošani su trenutno na 9. mestu na tabeli. U narednom kolu Pobeda se sastaje sa ekipom Kolonije iz Kovina u nedelju 9 oktobra, domaćin je ekipa Pobede iz Samoša. Utakmica počinje u 15 časova.

Vojvodina iz Crepaje igrala je na domaćem terenu sa Borcem iz Sakula I izgubila rezultatom 2 prema 3. FK Vojvodina je 6. na tabeli sa 6 osvojenih bodova. U 6. Kolu Vojvodina igra sa ekipom Voja Gačić iz Pančeva u nedelju 9. Oktobra od 15 časova.

 Kovačička FK Slavija slobodna je u 6. kolu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *