Remi najboljeg kluba, pobedili svi iz Prve lige

Odigrano je 6. kolo u Vojvodjanskoj ligi Istok.

Fudbaleri Poleta su u Banatskom Karađorđevu remizirali sa Jedinstvom 1:1. Polet je deseti sa osam bodova. U nedelju 24. septembra igraju plavo-beli kod kuće sa Crvenom zvezdom. Meč protiv Ruskog Sela u Idvoru počinje u 15. časova 30. minuta.

U petom kolu Prve južnobanatske lige je Dolina u Glogonju pobedila istoimenu ekipu rezultatom 2:1. Spartak 1911 je u Debeljači pobedio Budućnost iz Banatskog Brestovca 2:4. Uzdinska Unirea je pobedila Hajdučicu rezultatom 5:1. Dolina je druga sa deset, Spartak osmi sa sedam a Unirea dvanaesta sa šest bodova.

Svi naši klubovi šesto kolo Prve lige igraju 24. septembra u 16 časova. Sastaju se u Padini Dolina – Potporanj, u Kačarevu Jedinstvo Stević – Unirea i u Debeljači Spartak 1911 – Ševac Kusić.

Već u prvom kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo na programu je bio opštinski derbi. U Crepaji je domaća Vojvodina pobedila Slaviju iz Kovačice 6:1. U Dubovcu je Jedinstvo pobedilo Pobede iz Samoša 4:0. Vojvodina je druga sa tri, pobeda peta i Slavija šesta bez bodova. U nedelju 24. septembra u 16. časova sastaju se u Samošu Pobeda protiv Vojvodine a Slavija se u Kovačici sastaje sa Omladincem iz Opova.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *