Velika humanitarna akcija u Debeljači

U sredu 20. septembra će se na Debeljačkim jezerima Simić održati humanitarna akcija za malog Martina i njegovu porodicu.

Mali Martin je hrabri dečak koji se bori sa retkim genetskim poremećajem – sindromom Schinzel – Giedion. Svi, koji su spremni da, uz pecanje i druženje, pomognu ovom hrabrom dečaku i njegovoj porodici su dobrodošli.

Organizovana će biti i mala licitacija – bazar, gde će akademski slikari stavljati slike na licitaciju, sportisti dresove, proizvođači varalica će prodavati svoje ručno izrađene varalice. U ovoj akciji učestvuju i poznati sportisti, Davor Štefanek srpski rvač i reprezentativac u rvanju i Vanja Grbić, bivši odbojkaš.

Akciju možete podržati tako, što ćete doći na Debeljačka jezera Simić, u sredu 20. septembra sa početkom u 13 časova. Ulaz na jezera je besplatan, zbog dobrotvornog događaja. Pecanje je moguće u ograničenom vremenskom periodu, uz donaciju. Sav prihod od proizvoda prodatih na marketu biće upućen u Martinov fond.

Oni, koji žele da pomognu Martinu, a ne mogu da prisustvuju akciji na jezerima, mogu da doniraju novac putem sajta globalfisherman.com

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *