Svi klubovi iz opštine Kovačica odigrali novo fudbalsko kolo

Poslednje septembarske nedelje su svoje utakmice odigrali svi klubovi iz opštine Kovačica.

Naš najbolji kolektiv – Polet iz Idvora – se u 7. kolu Vojvođanske lige Istok na domaćem terenu sastao sa Crvenom zvezdom.

Plavo-beli su odigrali nerešeno 1:1 sa Ruskim Selom. Polet je na jedanaestom mestu na tabeli sa devet bodova. U narednom kolu, u subotu 30. septembra, Polet se sastaje u Novim Kozarcima sa Slobodom.

U šestom kolu Prve južnobanatske lige naši klubovi su postigli sledeće rezultate: u Padini Dolina – Potporanj 4:2 , u Kačarevu Jedinstvo – Unirea 0:2, u Debeljači Spartak – Ševac Kusić 3:0. Dolina je druga sa trinaest, Spartak četvrti sa deset a Unirea sedma sa devet bodova. Čak dva naša prvoligaška kluba igraju svoje utakmice na gostujućim terenima u subotu 30. septembra: u Pavlišu Crvena zvezda dočekuje Spartak a u Plandištu Sloga Dolinu. Sutradan, u nedelju 1. oktobra, Unirea igra kod kuće protiv Vulturula iz Grebenca. Meč u Uzdinu počinje u 15 časova 30 minuta.

U opštinskom derbiju drugog kola Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo je u Samošu Pobeda remizirala sa Vojvodinom iz Crepaje 2:2 a Slavija kod kuće pobedila Omladinac iz Opova rezultatom 6:1. Vojvodina je prva sa 4 boda, Slavija četvrta sa 3 boda a Pobeda šesta sa jednim osvojenim bodom. U subotu 30. septembra se u Opovu sastaju Omladinac – Pobeda Samoš. U nedelju 1. oktobra domaćin je samo Vojvodina. U Crepaju dolazi Borac Pločica. I u Crepaji meč počinje u 15 časova 30 minuta. Sastaju se još u Kovinu Kolonija protiv Slavije.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *