„Viva la musica“ koncertom ulepšali Kovačički oktobar

Hor kovačičkih penzionera “Viva la musica” organizovao je u subotu 28. oktobra muzičko – humorističko veče.

Veče pesme i šale koje su organizovali članovi hora „Viva la musica“ okupio je brojnu publiku u prostorijama Mesne zajednice u Kovačici. Na ovaj način su kovačički penzioneri dali svoj doprinos u obeležavanju manifestacije „Kovačički oktobar“.

Na repertoaru su bile šaljive pesme a za dobru i veselu atmosferu sa svojim pričama pobrinuo se i pesnik i profesor u penziji Đurica Krstin. Gosti večeri bili su članovi hora iz Pančeva koji radi pod okriljem Udruženja penzionera „Zlatna jesen“. Hor je inače prošle hodine proslavio svoj 40. rođendan. Dva hora imaju odličnu saradnju. Nedavno su i kovačičani gostovali Pančevcima na njihovoj manifestaciji a pored nastupa u Pančevu hor „Viva la musica“ je u oktobru pevao i u Nišu.

Hor penzionera “Viva la Musica” broji 25 članova a pored hora tu je i orkestar. Poznati su po bogatom repertoaru koji čine pesme na više jezika, iz više muzičkih žanrova.

Kroz ovo muzičko humoristiočko veče je prisutne vodila profesorka u penziji Marija Kotvaš Jonaš. Pozitivnu energiju su dva hora prenela i na publiku koja je pevala zajedno sa njima. Druženje je trajalo i nakon koncerta a cilj je da se ovakvi događaji organizju i u buduće.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *