Peđolino priredio predstavu za najmlađu publiku u Idvoru

Na radost najmlađe publike u Idvoru je nedavno nastupio Predrag Vuković, poznatiji kao Peđolino.

Predrag Vuković – Peđolino, posetio je idvorski Dom kulture „Mihajlo Pupin“ i tom prilikom priredio predstavu za one najmlađe.

Dečji animator i TV autor programa za decu Predrag Vuković kaže, da svaka generacija nosi svoje. Pre 30 godina, kako navodi njemu su deca otimala mikrofon da bi pevala, igrala i recitovala a pre nekoliko godina, kad je prestajao sa emisijom, nije mogao da izvuče ni tri rečenice od dece. Stoga je predložio da naprave emisiju porukama telefonom, pošto u današnje vreme, deca na taj način bolje komuniciraju.

Posle pedesetogodišnjeg iskustva, Peđolino zaključuje da su deca izuzetno pametna i sposobna, a stvar je u tome, da im se nađe nešto, gde oni sebe doživljavaju kao važnim, i gde mogu da ispolje svoju kreativnost.

Pred sobom, ovaj poznati dečji animator i TV autor programa za decu, ima 5 projekata.

Kako navodi direktor Doma kulture „Mihajlo Pupin“ u Idvoru, Svetislav Zakić, ovo je treći put kako je idvorski dom kulture imao čast da ugosti Predraga Vukovića – Peđolina. Sve predstave do sada su bile veoma lepo ispraćene i deca su uživala u njima. Sada su odlučili da Peđa nastupi u Idvoru, kako bi i nova generacija dece uživala u njegovoj predstavi.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *