Fudbalski rezultati pretposlednjeg i poslednjeg kola

U Vojvođanskoj ligi Istok i Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo odigrano je poslednje kolo za ovu sezonu, u Prvoj južnobanatskoj ligi pretposlednje.

Odigrano je 15. kolo u Vojvođanskoj ligi Istok. Fudbaleri Poleta pobedili su na domaćem terenu Kozaru iz Banatskog Novog Sela rezultatom 1:0. Idvor je na kraju jesenjeg dela prvenstva šesti sa 25 bodova. U naredom, prvom prolećnom kolu idvorski fudbaleri igraju protiv Mladosti iz Omoljice.

Uzdinska Unirea je u 14. kolu Prve južnobanatske lige pobedila Budućnost iz Alibunara rezultatom 7:0. Uzdin je trenutno sa 21 bodom na šestom mestu na tabeli. Uzdinska Unirea narednog vikenda putuje u Glogonj. U istoj ligi je u Debeljači odigran opštinski derbi. Sastali su se domaći Spartak 1911 i Dolina iz Padine. Domaćini su u ovom duelu bili bolji i pobedili goste 1:0. Debeljački Spartak je trenutno sa 22 boda na petom mestu na tabeli a Dolina sa 31 bodom na drugom mestu. U narednom kolu 26. novembra Spartak gostuje Dolovu a Dolina dočekuje Ševac iz Kusića. Utakmice počinju u 13 sati.

U Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo u kojoj igraju Pobeda iz Samoša, Vojvodina iz Crepaje i Slavija iz Kovačice odigrano je 10. kolo. Slavija je postala jesenji prvak pobedivši na domaćem terenu Koloniju iz Kovina rezultatom 2:1. Kovačičani su sa 19 bodova na kraju jesenjeg dela prvenstva na prvom mestu na tabeli. Fudbaleri Vojvodine iz Crepaje bili su bolji od ekipe Borac iz Pločica i pobedili u gostima 4:9. Vojvodina je na kraju jesenjeg dela prvenstva na trećem mestu na tabeli i ima 17 bodova. Samoška Pobeda je na domaćem terenu savladala Omladinac iz Opova rezultatom 3:0. Sa 11 bodova su samošani na četvrtom mestu na tabeli. U novom prolećnom kolu Slavija će biti slobodna, Vojvodina igra kod kuće sa Jedinstvom iz Dubovca a Samoš putuje u Kovin gde će se sastati sa tamošnjom Kolonijom.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *