Rezultati 18. fudbalskog kola

U 18. kolu pobeda Doline, remi Spartaka, porazi Poleta i Uniree

U komšijskom derbiju je Vojvodina 1928 u Perlezu savladala Polet iz Idvora sa 3:0 i ostala lider na tabeli Vojvodjanske lige Istok. Plavo-beli su deveti sa 27 bodova. U nedelju 24. marta dolazi u Idvor Rusanda iz Melenaca. Duel počinje u 15 časova.

U opštinskom derbiju 18. kola Prve južnobanatske lige je Dolina u Padini savladala uzdinsku Unireu sa 3:1. Spartak 1911 iz Debeljače je u Grebencu remizirao sa Vulturulom 2:2. Posle ovog kola su crveno-plavi prvi sa 40 bodova, Spartak 1911 iz Debeljače je sedmi sa 27 bodova, dok je Unirea deseta sa 24 boda. U nedelju 24. marta u Uzdin na megdan Unirei dolazi Dolovo, u Debeljači Spartak igra protiv Radničkog iz Barande, dok Budućnost iz Alibunara igra protiv Doline. Svi mečevi počinju u 15 časova.

Prolećno putešestvije počinje i Opštinska liga Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. Na programu je 11. kolo. Sastaju se 24. marta u 15 časova u Crepaji Vojvodina i Jedinstvo iz Dubovca, dok Pobed iz Samoša putuje u Kovin na megdan sa Kolonijom. Slavija je u ovom kolu slobodna. Kovačičani su posle jesenjeg dela šampionata prvi sa 19. , Vojvodina treća sa 17. a Pobeda četvrta sa 11. bodova.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *