Nastavljaju se radovi na Memorijalnom kompleksu „Mihajlo Pupin“

U Memorijalnom kompleksu “Mihajlo Pupin” u Idvoru u toku je rekonstrucija toaleta i to je samo deo radova koji su planirani za ovu godinu.

Zaposleni u Memorijalnom centru „Mihajlo Pupin“ u Idvoru neprestano se trude da svojim posetiocima učine boravak prijatnijim. S tim u vezi, u toku su infrastrukturni radovi na sanaciji muškog toaleta.

Direktor Memorijalnog kompleksa „Mihajlo Pupin“ u Idvoru, Svetislav Zakić kaže da pre dolaska prvih većih organizovanih turističkih grupa u Idvor, iskoristili su vreme za infrastrukturne radove u okviru pomenutog kompleksa. Svake godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama izdvaja sve veća sredstva za određene radove u idvoru. Zahvaljujući pokrajinskom sekretarijatu je tokom prethodnih godina u memorijalnom kompleksu okrečena svečana sala, postavljen video nadzor, kompletno je renoviran ženski toalet, navodi Svetislav Zakić.

Ove godine je 700 000 dinara opredeljeno od strane Pokrajinskog sekretarijata za potrebe uređenja muškog toaleta. Završetak radova se očekuje tokom naredne nedelje, dodaje Zakić.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *