Odigran je opštinski derbi – pobednik Spartak 1911

U nedelju 19. novembra u Debeljači je odigran komšijski opštinski derbi između Spartaka i Doline iz Padine

U opštinskom derbiju je Spartak 1911 iz Debeljače pobedio FK Dolina iz Padine rezultatom 1:0. Dolina je trenutno na drugom mestu na tabeli sa 33 boda. Debeljačani su trenutno sa 22 bodova na 5. mestu na tabeli Prve južnobanatske lige.

Dragan Kovačević, trener FK Spartak 1911 iz Debeljače navodi da je derbi između Spartaka i Doline jedan višedecenijski derbi, koji izaziva puno strasti. I ovog puta, borba i želja za pobedom oba tima je bila velika, ali Debeljačani su na kraju pobedili i kako kaže trener FK Spartak 1911, zadovoljan je pobedom svog tima, ali i dodaje, da je protivnička Dolina klub, koji je tokom poslednje decenije ostvario velike rezultate i zasluženo je bio na prvom mestu na tabeli, jer su postigli najviše golova, najviše pobeda. Prema rečima Dragana Ilkića, predsednika FK Spartak 1911, derbi kao derbi, uvek je napet, pun tenzija. Ovog puta je Spartak imao više sreće i pobedio je Dolinu, koja je bila lider tabele.

Igor Vakaresko, trener FK Dolina iz Padine kaže da je utakmica bila borbena od prvog do poslednjeg minuta, prava prvenstvena. Utakmica je odigrana fer i sportski i domaćin je zasluženo pobedio, dodaje Vakaresko. I ako su ovaj derbi izgubili, to ne bi trebalo da poremeti ovaj klub u ostvarenju svog cilja.

U naredom kolu fudbaleri iz Debeljače putuju u Dolovo gde će se sastati sa istoimenim klubom a Dolina igra sa FK Ševac Kusić.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *