Polet na šestom mestu posle jesenjeg dela Vojvođanske lige Istok

Fudbaleri idvorskog Poleta su posle završenog prvog dela šampionata Vojvođanske lige Istok na odličnom šestom mestu na tabeli. Imaju 25 osvojenih bodova iz petnaest utakmica.

Plavo-beli su sedam utakmica rešili u svoju korist a po četiri odigrali nerešeno i izgubili. Imaju osmi napad u ligi – postigli su 22 gola i sedmu odbranu – primili su 20 golova. Jedino je prvoplasirana Vojvodina 1928 iz Perleza bila bolja od Poleta u poslednjih pet kola. Perležani su u svih pet kola savladali svoje rivale a Idvorci u četiri. Jesenji šampion ima deset bodova više od Poleta, druga Mladost iz Omoljice pet, Kozara iz Banatskog Velikog Sela i Jedinstvo iz Vlajkovca kao treći to jest četvrti dva boda a isti broj bodova kao naš najbolji klub ima Sloboda iz Novih Kozaraca.

Najveću pobedu su plavo-beli izvojevali na domaćem terenu 22. oktobra protiv OFK Proleter iz Banatskog Karlovca 4:0 a najveće poraze 20. avgusta u Starčevu, protivnik je bio Borac a rezultat 1:4, kao i 30. septembra protiv Slobode u Novim Kozarcima – 0:3.

Prva dva prolećna kola odigraće Idvor na domaćem terenu.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *