FK Unirea i FK Dolina dobili novu opremu

U sredu 29. novembra, Fudbalski klub Unirea u Uzdinu, posetio je zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Branislav Nedimović.

Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Branislav Nedimović, posetio je Fudbalski klub Unirea u Uzdinu 29. novembra i ovom prilikom sastao se sa predstavnicima uprave ovog kluba i Fudbalskog kluba Dolina iz Padine. Ova dva fudbalska kluba dobila su 18 kompleta sportske opreme za igrače, po 2 kompleta za golmane i po pet lopti.

Zamenik predsednika FSS, Branislav Nedimović je sa predstavnicima klubova razgovarao o trenutnim takmičenjima, o propozicijama i eventualnim proceduralnim promenama koje bi skinule deo finansijskog tereta sa klubova u narednom periodu. Bila je ovo prilika da se razmene iskustva i mišljenja ali i sprovedu u delo neke ideje, koje tiču boljeg funkcionisanja lokalnih fudbalskih klubova.

Pored predstavnika klubova, Nedimovića su dočekali i predstavnici opštine Kovačica, Stelian Balan, zamenik predsednika SO Kovačica, i Marijana Meliš, pomoćnica predsednika opštine Kovačica.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *