Za dane vikenda dve manifestacije TOOK

Tradicionalni Božićno – novogodišnji vašar u Kovačici zakazan je za subotu 9. decembra dok će narednog dana u nedelju 10. biti organizovana druga Čvarkijada. Oba događaja organizuje Turistička organizacija opštine Kovačica.

Turistička organizacija opštine Kovačica povodom predstojećih praznika tradicionalno organizuje Božićno – novogodišnji vašar. Manifestacija će biti održana u subotu 9. decembra na trgu u centru Kovačice sa početkom u 13 sati. Božićno – novogodišnjem vašaru predhodiće šetnja Deda Mraza ulicama Kovačice u vremenu od 9 sati 30 minuta dobro poznatom rutom koja je istaknuta na sajtu i FB stranici Turističke organizacije opštine Kovačica. I ove godine će ponuda na vašaru biti raznovrsna a u znaku predstojećih praznika, kaže direktorka turističke organizacije Dragana Latovljev. Očekuje se oko 70 izlagača kako iz Kovačice tako i okolnih mesta.

Narednog dana u nedelju 10. decembra biće održano drugo takmičenje u topljenju čvaraka, na platou u dvorištu Mesne zajednice u Kovačici sa početkom u 13 sati.

Svi zainteresovani za učešće na ovom gastronomskom takmičenju se mogu prijaviti u Turističkoj organizaciji opštine Kovačica, gde će dobiti i sve potrebne informacije.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *