„Bulka“ organizuje doček Nove godine

U Debeljačkom lovačkom domu u organizaciji Udruženja žena “Bulka” održaće se tradicionalna zabava povodom dočeka Nove godine.

Staru godinu mnogi će ispratiti u svom domu, u krugu porodice, ali ima i onih koji žele da se dobro provedu i da im ova noć bude nezaboravna, pa pažljivo biraju gde će otići.

Debeljačko Udruženje žena “Bulka” i ove godine organizuje doček Nove godine. Novogodišnji bal biće održan u lovačkom domu. Goste će zabavljati muzičari Zoltan Đeri iz Debeljače. Cena ulaznice je 2.200 dinara, a u cenu su uračunati večera, kafa i jedno piće.

Predsednica Eva Nađ je istakla da su obezbedili dobru muziku, uslugu i lepo opremljenu salu koja može da primi oko 150 gostiju. Do sada je prema njenim rečima prodato oko 90 karata. “Svake godine organizujemo doček Nove godine i uvek smo bili uspešni u tome”, kaže Eva Nađ.

Udruženje žena ”Bulka” iz Debeljače, aktivno je tokom cele godine. Članice udruženja ne propuštaju učestvovanja na manifestacijama, bilo da je sedište njihovog dešavanja u Debeljači, ili u nekom drugom mestu.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *