Odigrano je poslednje kuglaško kolo

U poslednjem kuglaškom kolu su Kuglašice Slavije završile na sedmom mestu, druga ekipa Slavija Okna je na petom mestu, kuglašice Doline na sedmom. Kuglaši Doline su završili na drugom mestu a Slavijaši na trećem.

Kuglašice Slavije iz Kovačice završile su prvu sezonu u Super ligi Srbije na sedmom mestu od deset klubova sa 14 osvojenih bodova. U poslednjem 18. kolu su Slavijašice na domaćoj kuglani izgubile od Apatina sa 2:6.

U Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina je u poslednjem 14. kolu Petrovaradin u Novom Sadu pobedio Dolinu sa 7:1, dok je u „srpskoj Atini“ igrala i Slavija Okno. Ekipa NS 1932 iz Novog Sada je porazila slvijašice rezultatom 6:2. Na kraju prvog odigranog prvenstva je druga ekipa Slavija Okna završila na petom mestu na tabeli sa sedam bodova. Dolina je sedma sa pet bodova.

U poslednjem 18. kolu iste lige za kuglaše. Prvak Kljajićevo je kao domaćin pobedio debeljački Spartak sa 7:1. Drugoplasirana Dolina je u Padini pobedila Apatin sa 6:2. Trećeplasirana Slavija je u Kovačici pobedila „13. maj“ iz Novog Sada sa 6,5:1,5. Druga Dolina ima isti broj bodova kao šampion lige Kljajićevo 28, treća Slavija ima 19 a sedmi Spartak je završio prvenstvo sa 17 bodova.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *