Fudbalski rezultati 19. kola

Pobeda Doline i Vojvodine, remi Poleta i Uniree, poraz Spartaka i Pobede

Bez golova su odigrali u Idvoru Polet i Rusanda iz Melenaca. Polet je deveti posle 19. kola Vojvodjanske lige Istok sa 27 bodova. U subotu 30. marta u Beloj Crkvi BAK dočekuje plavo-bele.

Dolina iz Padine je ostala lider Prve južnobanatske lige posle 19. kola pošto je pobedila Budućnost u Alibunaru sa 2:1. Spartak 1911 je u Debeljači izgubio od Radničkog iz Barande sa 0:1 a Unirea i Dolovo su u Uzdinu odigrali nerešeno 2:2. Prva Dolina ima 43 boda – bod više od drugog Glognja, deveti Spartak ima 27 a deseta Unirea 25 bodova. U nedelju 31. marta igra se u Padini sa početkom u 16. časova derbi dva prvoplasirana tima Doline i Glogonja, Budućnost u Banatskom Brestovcu se sastaje sa Spartakom a Unirea putuje u Hajdučicu na megdan protiv istoimenog tima.

U Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo je u Crepaji Vojvodina savladala Jedinstvo iz Dubovca sa 4:0, dok je u Kovinu Kolonija porazila Pobedu iz Samoša sa 12:0. Slobodna je u 11. kolu bila Slavija iz Kovačice. Kolonija je prva sa 21 bodom, Vojvodina druga sa 20 a Slavija treća sa 19 bodova. Vojvodina ima odigranu utakmicu više od Kolonije i Slavije. U nedelju 31. marta sa početkom u 16. časova se u Samošu igra opštinski derbi izmedju Pobede i Slavije, dok je Vojvodina slobodna.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *