Raznovrsna ponuda na Uskršnjem vašaru u Padini

Drugi Uskršnji vašar u Padini održan je u nedelju 24. marta. Pored raznovrsne ponude na ovom događaju bila je postavljena i jedna humanitarna tezga.

Na prostoru pijace u Padini, održan je drugi po redu Uskršnji vašar. Kako navodi sekretarica Mesne zajednice Padina, Kvetoslava Suhanek, posetioca je uprkos kišnom i hladnom vremenu, bilo puno. Ponuda je i ove godine bila raznovrsna, pa su se na tezgama mogle naći razne torte, kolači, ručni radovi, pletene uskršnje korpe, šareni uskršnji ukrasi i mnogo toga. Prijavljenih je bilo oko 14 izlagača, među kojima se našla i humanitarna tezga, na kojoj su se prodavale razne stvari, od hrane preko ukrasa pa do stvari za domaćinstvo a novac se prikupljao za devetogodišnjeg Strahinju Kavas iz Rume. Pored kupovine za predstojeće uskršnje praznike i prodaje na ovom vašaru, meštani su imali priliku da se druže, porazgovaraju i provedu vreme zajedno.

Organizator je i ove godina bila Mesna zajednica Padina, koja je pripremila iznenađenje i za najmlađe posetioce vašara: uskršnje zečeve koji su delili deci slatkiše. Ovo je bio drugi Uskršnji vašar u Padini a organizatori se nadaju da će postati tradicionalan.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *