Naprednjaci obnavljaju staro, a uskoro stiže novo dečje igralište

Mesni odbor Srpske napredne stranke Crepaja organizovao je akciju sređivanja dečjeg igrališta u ovom mestu. Opštinski odbor SNS Kovačica redovno organizuje akcije u svim mestima opštine Kovačica, a ova je samo još jedna u nizu.

Članovi MO SNS Kovačica su se od sopstvenih sredstava opremili sredstvima za rad, četkama, farbama, i u dobroj atmosferi prionuli su na posao. Kako potredsednik OO SNS Kovačica, Petar Višnjički, ova akcija nije jedina današnja. Naime, članovi su prvo organizovali akciju podele stranačkog promotivnog materijala na pijaci, a potom su se organizovali i sproveli radnu akciju u parku. Farbali su klupe, ljuljačke, sprave.

Ovom prilikom Višnjički je izjavio:

Uređenje parkova nije samo estetski važno, već ima značaj za sve nas. Naš park je mesto gde se susrećemo, gde se deca igraju i gde svi možemo da uživamo. Stoga, njegovo očuvanje i unapređenje su od velike važnosti za Crepaju. Ova radna akcija je primer zajedništva i solidarnosti među nama. Kroz naše zajedničke napore, stvaramo lepše okruženje za sve nas i ostavljamo primer za buduće generacije.

Petar Višnjički, potpredsednik OO SNS Kovačica

Ovom prilikom je najavljena izgradnja novog dečjeg igrališta sa bogatim sadržajima koji su namenjeni različitim starosnim grupama, a kako će ono izgledati, pogledajte na fotografijama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *