Debeljački moto skup: 200 motora, vašarište i uvek dobar provod

 MK De’wheels Debeljača je i ove godine kriv za odličan provod na debeljačkom vašarištu. Po 13. put održano je okupljanje bajkera, ali i onih koji im se dive, poštuju ih i vole opasne mašine na dva točka.

Ove godine program je bio bogat, trajao je gotovo tri dana, 29. 30 i 1.jul, a organizatori su se zahvalili opštini Kovačica koje je pomogla u organizovanju bajkerijade.

U petak  je otvoren kamp, organozovan ručak za bajkere i rok koncert na kom su izvođači bili NO GUTS NO GLORY, STAR LIGHT, NEMIR I STRAST.

Subota je bila planirana za defile kroz Debeljaču i kratku pauzu za osveženje u prostorijama moto kluba. Jedna od najzanimljivijih aktivnosti – bajkerske igre, takođe je bila održana u subotu. Veče je završeno odličnim koncertom na kom je bilo planirano da nastupe Fridžidersi i Sveti gral.

Kao pravi dobri domaćini, za nedelju su bajkeri planirali da svoje goste probude uz kafu. Doručak je bio organizovan na Debeljačkim jezerima i time je završen trinaesti moto skup u Debeljači.

 

Kako organizatori navode, bilo je oko 200 motora, što je učinilo da u Debeljači bude praznik za oči i uši ljubitelja dvotočkaša. Defile je okupio veliki broj ljudi koji su sa znatiželjom i velikim interesovanjem posmatrali bajkere i bajkerke u svojim kožnim uniformama.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *