Završeni radovi na jednom delu pijace u Debeljači! U planu je i drugi deo po okončanju spora sa prethodnim izvođačem radova

Radovi na tezgama na pijaci u Debeljači privedeni su kraju. Tezge su prekrivene pločama boljeg kvaliteta što je to bilo ranije. Naime, prethodna pokrivka tezgi urađena je pomoću ploča od leksana koje nisu izdržale ispit vremenskih prilika, usled toplote, a kako su krte po svom sastavu, ubrzo su se potpuno phabale.

Javno komunalno preduzeće iz Debeljače 4. oktobar  uradilo je rekontrukciju pokrivki i proširivanje tezgi uz veliki napor i izazove tokom radova. Oni su finansirani iz sopstvenih sredstava. Direktor JKP 4.oktobar naglasio je da je ovoga puta pijaca dobila tezge koje su pokrivene visokokvalitetnim materijalom – pocinkovanim limom koji nije podložan rđi i bitno je izdržljiviji nego što je to u slučaju sa leksanom.

Najbolja opcija bila je lim, tezge su zaštićene, a urađeni posao ima garant dugotrajnosti. Početkom juna su počeli radovi, a završeni su polovinom avgusta. Vrednost celokupnog posla je milion dinara, izdvojenih iz tekućih sredstava ovog komunalnog preduzeća.

Prethodni izvođač radova je utužen, a direketor Laslo Jover se  nada završetku ovog sudskog procesa kako bi se prilivom novih sredstava povodom ove tužbe slila i dodatna sredstva u budžet komunalnog preduzeća i na taj način završila celokupna pijaca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *