Stanje na putevima: Čisto! Pazite se leda

17.12.2018.

Putevi u opštini prohodni, saobraćaj se neometano odvija u svim naseljenim mestima. Čuvajte se ledenica i leda na pešačkim stazama.

Galerija: Debeljača danas

16.12.2018.

Jutros u 4:30h od snežnih nanosa očišćene su ulice u Crepaji i Debeljači. Kako navode očevici, sinoć od 23 časova su radile mašine na ulicama Debeljače, a sa čišćenjem se nastavilo i ovoga jutra. U svim ostalim mestima nastavilo se sa čišćenjem oko 6 časova izjutra. Nakon jutarnjeg uklanjanja snega na ulicama opštine Kovačica, u toku je još jedno čišćenje ulica od snežnih nanosa.

Galerija slika Debeljača i Padina

15.12.2018

Sa čišćenjem snega nastavilo se od 19 časova

STANJE NA PUTEVIMA 18:37h

Kako navode u JKP 4 oktobar iz Debeljače sa čišćenjem snega nastavlja se u 19 časova i planirano je čišćenje do kasno uveče. Odmah izjutra uslediće još jedno čišćenje snega, a meteorolozi najavljuju prestanak snežnih padavina za rane jutarnje sate.

Obaveštenje za sve građane: Mole se građani da preparkiraju sve automobile koji su na prilazima ulica kako bi kamion mogao neometano da prođe prilikom čišćenja.

 

STANJE NA PUTEVIMA 15:08h

Čisto i u Crepaji! Pre previđenog roka danas koji je dat od nadležnih, očišćene su i glavne ulice u Crepaji. Usled kvara koji se iznenada desio rano jutros na mašinama zaduženim i za čišćenje snega, Crepaja je tokom današnjeg dana očišćena nešto posle 14 časova. U svim mestima opštine Kovačica vremenske prilike se prate i deluje u skladu sa njima, kažu nadležni iz javnih komunalnih preduzeća.

Svi putevi čišćeni po dva puta, nenadan kvar na početku sezone prevaziđen brzo

Padina 6:47h

Tokom noći i danas već napadao je sneg koji u ovim trenucima  dostiže dvadesetak centimetara snežnog pokrivača. Javna komunalna preduzeća u našoj opštini angažovana su od ranih jutarnjih sati na čišćenju snega i u naseljenom mestu Kovačica su trenutno očišćene sve ulice, u Samošu je čišćenje u toku, a u Uzdinu, Putnikovu, Padini, Idvoru, Debeljači i putu kod Tripića od ranih jutarnjih sati čišćeno je po dva puta.

Kvar omeo planove u Crepaji

Svakog trenutka se očekuje i čišćenje Crepaje zbog čega stižu kamioni iz Debeljače i Kovačice. Usled neočekivanog kvara na mehanizaciji koji se desio u ranim jutarnjim satima kada je bio plan da se sa čišćenjem krene, došlo je do zastoja u čišćenju naseljenog mesta Crepaja, ali se očekuje da do 17 časova sve ulice najkasnije budu perfektno očišćene.

 

So spremna!

Kako najavljuju čelnici javnih preduzeća, situacija na terenu se prati i u skladu sa tim biće angažovane sve raspoložive ekipe za čišćenje. U planu je i bacanje jače koncentracije soli, a o tome ćemo obavestiti čitaoce blagovremeno.

2 thoughts on “Stanje na putevima: Čisto! Pazite se leda

  • 16 децембра, 2018 at 3:13 pm
    Permalink

    Da li bi bili ljubazni da proterate tu vašu ljutu mašinu kroz park kod Spartaka da nam deca ne bi išla u školu putem. Unapred hvala. Ujšorci
    danas niste prolazili da cistite fridriha engelsa nemozemo kolima da prolazimo kroz ulicu

    Reply
    • 17 децембра, 2018 at 12:23 pm
      Permalink

      Za sve primedbe, sugestije i predloge obratite se nadležnima u Vašem mestu.

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *