Evo ko će sve voditi opštine u Južnom Banatu

Nakon održanih konsitutivnih sednica širom Banata, sada je jasno ko su lica koja će upravljati južnobanatskim okrugom u svojim opštinama.

KOVAČICA – Jaroslav Hrubik, novi predsednik opštine

Kao što ste imali prilike da čitate, u Kovačici će na čelu opštine Kovačica biti donedavno čovek koji je obvljao funkciju zamenika predsednika opštine Kovačica, Jaroslav Hrubik. On je na mesto predsednika opštine Kovačica predložen od strane Milana Graševića, dosadašnjeg predsednika opštine Kovačica, koji će od sada biti na funkciji predsednika Skupštine opštine Kovačica. Hrubik je predložio za svog zamenika Petra Višnjičkog, poverenika jednog od najvećih mesnih odbora u okviru Opštinskog odbora Kovačica, MO SNS Crepaja. Svi predlozi usvojeni su većinom glasova, odnosno, 25 glasova za, od ukupnih 29 glasova odbornika lokalnog parlamenta.

Jaroslav Hrubik i Milan Garašević

PANČEVO – BIVŠI DIREKTOR HIGIJENE NOVI GRADONAČELNIK

Na konstitutivnoj sednici Skupštine Grada Pančeva većinom glasova za novog gradonačelnika Pančeva izabran je Aleksandar Stevanović. On je u prethodnom periodu obavljao funkciju direktora JKP „Higijena“.

Aleksandar Stevanović

VRŠAC – OSTAJE GRADONAČELNICA!

Skupština Grada Vršca, na predlog predsednika Nenada Baroša, izabrala je Draganu Mitrović za gradonačelnicu Vršca, za zamenika gradonačelnika izabran je Dejan Santrač.

Dragana Mitrović

ALIBUNAR – DVE DAME NA ČELU OPŠTINE

Zorana Bratić, diplomirani pravnik, izabrana je za predsednicu Opštine Alibunar, na predlog novog predsednika Skupštine Opštine Alibunar Nedeljka Konjokrada.

Za zamenicu predsednika Opštine izabrana je Marta Dmitrović, a za zamenika predsednika lokalnog parlamenta Petar Mohan.

Zorana Bratić

BELA CRKVA – PRVA DAMA VIOLETA SIMIĆ

Violeta Simić je na Konstitutivnoj sednici Skupštine Opštine Bela Crkva izabrana za predsednika Opštine, a na predlog predsednika Skupštine Opštine Bela Crkva Marjana Aleksića. Za zamenika predsednika opštine izabran je Darko Stanojev, a za zamenika predsednika SO Bela Crkva izabran je Nenad Živanović. Posao sekretara Skupštine obavljaće diplomirani pravnik Jadranka Milosavljević.

OPOVO – MARKOV PREDSEDNIK

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Opovo, Miloš Markov izabran je za novog predsednika Opštine Opovo, na predlog novog predsednika Skupštine dr Zorana Tasića, koji je do sada vršio funkciju predsednika Opštine.

Za zamenika predsednika opštine izabrana je Ankica Simin Damjanov iz Sefkerina. Opštinsko veće činiće Igor Vujić, Goran Fogl, Goran Divljački, Milovan Knežević i Vesna Stanojev, dok će funkciju zamenika predsednika Skupštine obavljati Dragan Ugrinov.

Miloš Markov

KOVIN – SANJA PETROVIĆ na čelu opštine

Nova većina je na Konstitutivnoj sednici Skupštine Opštine Kovin izabrala Sanju Petrović za predsednicu Opštine. Predsednik SO Kovin je Zoran Bradanji, zamenik predsednice opštine Ratko Mosurović, dok je zamenik predsednika SO Kovin Milenko Grujičić. Radmila Sikimić će i u ovom sazivu vršiti posao sekretara SO Kovin.

Sanja Petrović

PLANDIŠTE – REPAC NA STAROM MESTU

Jovan Repac izabran je za novog predsednika Opštine Plandište na konstitutivnoj sednici Skupštine Opštine Plandište, a na predlog novog predsednika Skupštine Endrea Saboa. Za zamenika predsednika Opštine izabran je Dušan Ćurčić, a za zamenika predsednika lokalnog parlamenta Goran Donevski.

Jovan Repac na starom mestu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *