POTPISANO! Sportska hala u Crepaji gotova do sledećeg marta

Danas je u Novom Sadu poptisan ugovor o finansiranju izgradnje sportske hale u Crepaji. Na ime tog ugovora, a po prethodno sprovedenom konkursu, opština Kovačica dobila je nešto više od 119 miliona dinara od Uprave za kapitalna ulaganja APV.

Ugovor je ispred opštine Kovačica potpisala Vladana Genc kao rukovodilac odeljenja za Lokalno ekonomski razvoj i investicije.

Ovom prilikom, ona je izjavila: Nakon potpisivanja ovog ugovora, opština Kovačica zajedno za Pokrajinskom Vladom, odnosno, sa Upravom za kapitalna ulaganja zaokruzila je čitav proces finansiranja izgradnje sportske hale u Crepaji. Do sada opština je izdvojila 25 miliona za rušenje i izgradnju temelja i 60 miliona dinara za aktuelne radove, a Uprava 179 miliona dinara. Ono sto je najvažnije u ovom momentu je da je rok izvođaču radova godinu dana, tako da će Crepaja narednog marta imati gotovu multifunkcionalnu halu za učenike, sportska udruženja ali i za potrebe manifestacija i kudova.

POGLEDAJTE KAKO ĆE IZGLEDATI HALA OVDE – Uprava za kapitalna ulaganja odobrila još 119 miliona za sportsku halu u Crepaji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *