Dušan Genc najavljuje Susrete pisaca Crepaja 22

Ove godine u Crepaji biće organizovani Susreti pisaca Crepaja 22. Ovo je prvi put da se ovakav skup organizuje, a specijalno za ovu priliku oko 40 autora poslalo je svoje radove.

Dušan Genc, autor zbirke Ne znam kako da počnem, jedan je od organizatora Susreta. Ističe da Susreti počinju već u podne dočekom gostiju i druženjem uz gastronomske specijalitete, a da od 19 časova kreće pesničko – prozni maraton.

Sam susret je zakazan za subotu, 25. jun, a među autorima koji su potvrdili i svoje lično prisustvo su Darko Ješić, Edvard Jukić, Marina Tot, Milica Odžin Aranđelović, Teodora Smoljan, Milan Trpković, Aleksandra Mihajlovć, Ljubica Kubura, Gordana Vlajić, Ružica Tomić, Goran Milenović, Ljubomir Koraćević, Gabrijel Babuc, Šimon Đarmati, Nevena Gligorijević Bugarčić…

Susreti za zainteresovanu publiku počinju od 19 časova i tada će svoje viđenje o izdavaštvu danas, prezentovati Teodora Smoljan,  glavna urednica  izdavačke delatnosti u NIU „Libertatea“ iz Pančeva, a zatim Milan Trpković,  direktor i osnivač izdavačke kuće „Ključ izdavaštvo“ iz Beograda. 

Prvi Susreti pisaca Crepaja 22 biće organizovani u Banat Blues Caffe-u u Crepaji. Organizatori pozivaju sve ljubitelje pisane reči, poezije i proze, da im se pridruže. Nakon koncerta za dobro druženje biće zadužen bend 200 plus.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *