U toku su radovi na ambulanti u Idvoru

Zaposleni u Domu zdravlja Kovačica na čelu sa direktorom, dr Sorinelom Živojinom neprestano se trude da poboljšaju kako uslove lečenja, tako i boravak svim pacijentima u ovoj ustanovi.

Prema rečima direktora Doma zdravlja Kovačica, dr Sorinela Živojina, trenutno se bave popravkom fasada na ambulantama. Radovi na fasadama su završeni u Uzdinu, Samošu i Kovačici, gde su promenjeni i oluci.

Trenutno su radovi u toku u Idvoru, a očekuje se da će biti završeni i da će ambulanta biti otvorena do kraja oktobra, dodaje direktor. Još jedna novina očekuje meštane Idvora a to je da će dobiti apoteku i stomatologa.

Celokupan projekat finansira Pokrajinski sekretarijat za zdravlje.

U narednom periodu planiraju se i radovi na fasadama u Debeljači i Crepaji, koji bi trebalo da počnu početkom sledeće godine, čim to vreme dozvoli.

Osim pomenutih radova, trenutno je u toku i zamena prozora na ambulanti u Padini.

U planu je uvođenje i još jedne novine. Na primar se vratio doktor, koji radi ultrazvuk srca, kao i ultrazvuk abdomena, koji će biti dostupan i Debeljačanima dva puta mesečno. Kao vanstandardna usluga, radiće se i intraartikularno davanje injekcija, koje će koštati simbolično do 1000 dinara.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *