Još tri porodice ostaju na selu – dobile novac za kupovinu kuće!

Opština potpisala tri ugovora sa porodicama koje su dobile novac za kupovinu kuće na selu, navodi se na zvaničnom nalogu opštine Kovačica.


Tri porodice iz opštine Kovačica, odnosno, iz Debeljače, dobile su sredstva od Ministarstva za brigu o selu za kupovinu kuća na selu. Porodice Čaki, Sekešan – Kovač, Urošević – Miljković danas su potpisale trojne ugovore između Ministarstva i opštine Kovačica u prostorijama Ministarstva za brigu o selu uz prisustvo pomoćnice predsednika opštine Kovačica, Marijane Meliš.

Ugovorima obezbeđeno je 10.000 evra za kupovinu kuće sa okućnicom. Marijana Meliš ovom prilikom je rekla da je opština Kovačica uvek pouzdan partner, i dodala da je veoma značajno što ovi mladi ljudi vide sebe i svoju budućnost na selu i u opštini Kovačica.

Ističe da joj je posebno drago što je roditeljima petoro dece, Aleksandri Sekošan i Marijanu Kovaču, obezbeđen krov nad glavom posle mnogo godina selidbi i podstanarskog života.

Kako svedoče Roksandra Urošević i Miljković Saša drago im je što više ni oni neće biti podstanari i što imaju mogućnost da otkupe dom u kom su do sada živeli.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *