Fudbalski rezultati poslednjeg vikenda u oktobru

Poslednjeg vikenda u oktobru pobeda Pobede, Vojvodine, Slavije i Doline, remi Uniree, poraz Poleta i Spartaka

U 12. kolu Vojvodjanske lige Istok su fudbaleri Poleta iz Idvora izgubili u Vlajkovcu od Jedinstva 1:3. Polet je deseti sa 16 bodova. U nedelju 5. novembra dolazi na megdan plavo-belima Budućnost iz Srpske Crnje. Utakmica počinje u 13. časova.

Klubovi iz Prve južnobanatske lige odigrali su mečeve 11. kola a timovi iz naše opštine postigli su sledeće rezultate: u Padini: Dolina – Jedinstvo Stević Kačarevo 7:1; u Uzdinu: Unirea – Crvena zvezda Pavliš 1:1; u Glogonju: Glogonj – Spartak 1911 Debeljača 4:2. Dolina je prva sa 25 , Spartak sedmi sa 16 a Unirea deseta sa 15 bodova.

U nedelju 5. novembra se u 13. časova 30. minuta sastaju: u Debeljači: Spartak – Potporanj; u Banatskom Novom Selu: Sloga – Unirea; u Grebencu: Vulturul – Dolina.

Svi naši klubovi iz Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo su pobedili u sedmom kolu a rezultati su: u Kovinu: Kolonija – Vojvodina Crepaja 2:4; u Kovačici: Slavija – Jedinstvo Dubovac 4:3; u Samošu: Pobeda – Borac Pločica 5:3. Vojvodina je druga sa 13, Slavija treća sa 10 bodova a Pobeda sedma sa 4 osvojena boda.

U nedelju 5. novembra sa početkom u 13. časova 30. minuta se sastaju: u Kovačici: Slavija – Vojvodina Crepaja; u Samošu: Pobeda – Jedinstvo Dubovac.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *