Odigrano novo kuglaško kolo

Tokom drugog vikenda u novembru, odigrano je novo kuglaško kolo i u Superligi Srbije i Prvoj ligi Srbije, grupa Vojvodina.

Kuglašice Slavije pobedile su u Superligi Srbije Bačku iz Novog Sada rezultatom 5:3. Slavija je šesta sa 6 bodova. U narednom devetom kolu Slavijašice u nedelju, 19. novembra, na kuglani u Apatinu igraju protiv kuglašica iz tamošnjeg grada.

Odigrano je i 8. kolo u Prvoj ligi Srbije, grupa Vojvodina. Naši klubovi su ostvarili sledeće rezultate: Dolina Padina – 13. maj Novy Sad 5:3; Srem Sremska Mitrovica – Spartak Debeljača 2:6; Slavija Kovačica – Železničar Inđija 5:3.

U narednom 9. kolu u subotu 18.novembra sastaju se u Novom Sadu: 13. maj – Slavija Kovačica. U nedelju 19. novembra u Apatinu igraju Apatin – Dolina Padina a u Debeljači: Spartak – Kljajićevo.

Kuglašice su igrale 6. kolo u istoj ligi. U opštinskom derbiju u Kovačici: Slavija Okno je remizirala sa Dolinom z Padine rezultatom 4:4. Dolina je peta sa tri, a Slavija Okno sedma sa jednim bodom. U nedelju, 19. novembra, Dolina u Padini igra protiv Petrovaradina. Istog dana Slavija Okno gostuje u Novom Sadu, i igra protiv NS 1932.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *