Naši kuglaši na Kupu Vojvodine za mlade

Prethodnog vikenda od 24. do 26. novembra održan je na kuglani u Kljajićevu drugi pojedinačni Kup Vojvodine za mlade uz učešće takmičarki i takmičara i iz opštine Kovačica.

U konkurenciji pionirki je Lara Šoljer iz Spartaka iz Debeljače bila druga, Klara Kazi iz Slavije iz Kovačice treća, slavijašica Lena Černjoš peta a njena klupska koleginica Blaženka Marko sedma. Kod kadetkinja je slavijašica Lana Černjoš bila prva a njene klupske koleginice – Maja Pribelja treća, Zlatka Čala peta a Ivana Čuvar šesta, dok je Tamara Milosavljević bila najbolja juniorka.

Kod pionira je predstavnike imao debeljački Spartak: Oskar Mohači je osvojio treće, Čongor Talpai šesto a Kristijan Koložvari deveto mesto. Sva tri naša kluba imali su predstavnike u konkurenciji kadeta: Kristijan Marko iz Slavije je bio drugi, Janko Garafijat iz padinske Doline treći, Karolj Šike iz Spartaka četvrti, Ivan Milosavljević iz Slavije šesti, Martin Sikora iz Spartaka šesti, David Koložvari takodje iz Spartaka sedmi a Zlatko Čala iz Slavije osmi. U konkurenciji juniora je Andraš Biro iz Spartaka bio drugi a Ivan Petrovič iz Doline deveti.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *